Yannick Ferrera tekent bij RWDM tot 2026

RWDM is trots om de verlenging van zijn samenwerking met Yannick Ferrera aan te kondigen. Hij zal het eerste elftal leiden tot 2026, met een optioneel jaar in geval van promotie naar Divisie 1A. Met deze beslissing zal de coach het team vanaf het begin van het volgende uitdagende seizoen kunnen leiden.

John Textor, voorzitter van RWDM: « De eerste divisie was uitdagend voor ons, en we verwachten niet dat het leven in Divisie 1B gemakkelijker zal zijn. We hebben de lessen van de degradatie van vorig seizoen geleerd. Wat we willen voor het begin van het seizoen 2024/2025 is meer stabiliteit en een collectieve winnaarsmentaliteit. Yannick is de juiste man daarvoor. Hij kent de spelers, is eerlijk en direct, en zet talent altijd in dienst van collectieve overwinning. Hij heeft nu de mogelijkheid om vanaf het begin een winnend team op te bouwen. We geloven dat hij het team in lijn zal brengen met een positieve geest om binnen twee jaar terug te keren naar de elite van het Belgische voetbal. »

Yannick Ferrera: « Ik weet wat er gebeurd is en waar we beginnen. Dit geeft me een ongelooflijke stimulans om verder te bouwen op onze sterke punten en vanaf het begin van het seizoen nieuwe dynamiek te creëren. Ik weet dat mentale overwinning de sleutel is tot het winnen van de beker. Ik zal daaraan werken zodra onze spelers terugkeren naar de training. We hebben grote talenten en een geschiedenis van vechten en veerkracht. Ik kijk nu vooruit, want we hebben een groot seizoen voor de boeg. Ik wil een goed gevoel terugbrengen bij onze spelers, onze gepassioneerde achterban en de Belgische voetbalwereld. »

Een meer gedetailleerd interview met voorzitter John Textor zal eind juni plaatsvinden. De spelers keren op 4 juli terug naar de training voor de start van het voorseizoen.

Gepost op 31-05-2024 om 20:00
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief