Hospitality

RWDM biedt 2 mogelijkheden om zijn partners en hun gasten te ontvangen :

 

1. Business seats (Indoor)

De VIB-optie (Very Important Brusseleir), biedt toegang tot de business seats, die zich binnen bevinden. Dit is een unieke gelegenheid om van een wedstrijd te genieten in optimale en confrontabele omstandigheden terwijl u netwerkt met een groot aantal bedrijfsleiders uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. (125€/ticket)

 

2. Eretribune (Outdoor)

Anderzijds beschikken we over eretribune, die gereserveerd is voor partners en invloedrijke persoonlijkheden uit Brussel. Met gloednieuwe zitplaatsen kunt u in deze formule de sfeer van het Edmond Machtens stadion beleven , dicht bij de spelers. In dit pakket is alle drank inbegrepen tijdens de wedstrijd, en kan u deze bestellen van op uw zitplaats  dankzij een smartphone-applicatie! (89€/ticket)

 

Deze twee pakketten kunnen worden gecombineerd met een cateringaanbieding op de dag van de wedstrijd voor u en uw gasten. 

 

Indien u graag meer informatie krijgt omtrent onze businessformules, neem gerust contact met ons via e-mail. Ons commercieel team behandelt met veel plezier uw aanvraag.

CONTACTEER ONS

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief