WESTERLO : RWDM INTERVIEWS

Deze vrijdag reisden onze spelers naar Westerlo voor de tweede speeldag van het kampioenschap. Na een wedstrijd vol intensiteit en strijdlust, slaagden onze spelers erin een kostbaar punt mee naar huis te nemen.  Hieronder enkele reacties :

Goedenavond Glenn, we delen de punten vanavond. Verdiende we meer ?

Ik had liever met de 3 punten naar huis gegaan, maar vandaag behalen we hier toch een zeer belangrijk punt. Ik zie een mooie evolutie van ons team, want vorig seizoen verloren we dit soort wedstrijden.

Westerlo speelde zeer offensief, maar we hielden stand en we vochten voor elkaar. Iedereen is ambitieus en heeft de drang om alles te winnen.

Speciale vermelding voor onze keeper, Theo, die een paar geweldige reddingen uit zijn mouw schudde die ons in de wedstrijd hielden.

Corenthyn Lavie, wat is jouw analyse na deze wedstrijd?

Beide ploegen kwamen sterk voor de dag. We kunnen alvast zeggen dat we het beter doen in vergelijking met vorig jaar, want dergelijke wedstrijden verloren we. We kunnen zeggen dat we aan maturiteit en vechtlust hebben gewonnen.

 Wat miste we om de overwinning hier weg te kapen ?

De laatste pas en afwerking was onnauwkeurig vanavond, maar het is het begin van het kampioenschap en we weten dat er nog veel werk aan de winkel is. De wedstrijd van vandaag is wel een goed voorteken voor de rest van het kampioenschap.

Bedankt, Corenthyn!

Bedankt, en ik zie jullie volgende vrijdag tegen Virton terug, beste supporters, want we zullen jullie steun nodig hebben!

Nog geen tickets voor de volgende thuiswedstrijd ? Koop ze hier ->

TICKET

 

Gepost op 22-08-2021 om 14:23
door RWDM

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief