Samenvatting RWDM – STVV

Drie gouden punten erbij!

Ondanks het gesloten wedstrijdbegin kon RWDM de rust ingaan met een voorsprong van één doelpunt. Camara zet Gueye na een geweldige steekpas alleen voor doelman Suzuki en die twijfelt niet. Gueye krult de bal netjes in doel! De grootste kansen waren voor RWDM. Mercier en Dwomoh kregen kort na elkaar een goede mogelijkheid, maar hun schot werd tweemaal in hoekschop verwerkt. RWDM trok in de tweede helft de goede lijn door. Na 63 minuten kon Gueye zijn tweede doelpunt van de avond maken na een knappe actie van Mboup op de rechterflank. Mboup vond Gueye aan de tweede paal, die de 2-0 binnentikte. 10 minuten later kon Mboup zijn sterke invalbeurt verzilveren met een doelpunt. 3-0 is ook meteen de eindscore. Een clean sheet en drie punten erbij. Zo werd het een aangename voetbalavond in het Edmond Machtensstadion. Met deze mooie overwinning zijn we al zes wedstrijden op rij thuis ongeslagen!

Bedankt aan alle fans die erbij waren. Vrijdag wacht ons een nieuwe uitdaging in de Tempel, waar we om 20u45 Club Brugge ontvangen.

Gepost op 17-12-2023 om 19:50