RWDM fans mogen dit weekend dan toch afreizen naar Brugge

De beslissing van de Federatie om de supporters van de club een reisverbod op te leggen was bedoeld voor de eerste wedstrijd na een periode van vijftien dagen vanaf de datum waarop de sanctie werd opgelegd, d.w.z. 01/03/2024. Een extra periode van zeven dagen zou toegestaan worden als RWDM in beroep zou gaan tegen de sanctie, maar de club wenste dit niet te doen en besloot de door de Federatie voorgestelde sanctie te accepteren.

Gisteren werden RWDM en Cercle Brugge geïnformeerd door de Federatie en de politie dat de Molenbeekse supporters uiteindelijk toestemming hadden gekregen om de verplaatsing te maken, waarbij de beroepstermijn van kracht werd ondanks de aanvaarding van de sanctie door de club.

RWDM-supporters zullen dus een toegangsverbod krijgen voor de eerste uitwedstrijd van de play-downs.

Om het reizen gemakkelijker te maken, zullen tickets vanaf vrijdag 14:30 uur beschikbaar zijn op onze online ticketservice. De combi-car regel is niet van toepassing, dus Molenbeek-supporters mogen met de auto naar Brugge reizen. De ticketing ter plaatse zal gesloten zijn, dus het is noodzakelijk om een ticket te bekomen via onze online ticketing voor 18 uur.

Gepost op 15-03-2024 om 14:15
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief