Mededeling: Computer Vision Technology

RWDM zal de tweede club worden in wereldwijde voetbal die gebruikmaakt van Computer Vision Technology om in realtime de keymomenten van een wedstrijd te analyseren, met als doel scheidsrechterlijke beslissingen te evalueren en pogingen tot manipulatie van een voetbalwedstrijd te detecteren.

Na een eerste test uitgevoerd door Botafogo – een andere club onder het Eagle Football holding – tijdens de derby tegen Flamengo op zondag 28/04, is RWDM trots om als tweede proefkonijn te dienen voor de technologie geleverd door Good Game, een wereldwijd gerespecteerde leider op het gebied van scheidsrechterlijke beoordeling en detectie van gemanipuleerde wedstrijden. Deze zaterdag 04/05 tegen Royal Charleroi Sporting Club, zal RWDM in realtime een computerbeeld ontvangen van elke scheidsrechterlijke beslissing van de ontmoeting.

John Textor, voorzitter van RWDM en voorstander van fair play en transparantie op het gebied van arbitrage, vertrouwt op de “Ref_Eval” component van deze technologie om real-time waarschuwingen te geven over zowel goede als slechte scheidsrechterlijke beslissingen, wat een aanzienlijke hulp is bij de voortdurende training en opleiding van scheidsrechters. De “Match_Fix” component van deze innovatie staat garant voor een eerlijke en integere wedstrijd, omdat het in staat is om zeldzame gevallen te detecteren waarin een speler op het veld per ongeluk zou besluiten de uitkomst van een wedstrijd te manipuleren.

Gepost op 04-05-2024 om 15:37
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief