Fabio Ferraro is molenbeekenaar !

Fabio Ferraro kwam zonet tot een akkoord met de club voor de komende 2 seizoenen (+ 1 jaar optie). De 19-jarige vleugelaanvaller komt transfervrij over van RSC Charleroi.

Fabio doorliep zijn jeugdreeksen bij onder andere RAEC Mons, AFC Tubize en RE Moeskroen om in de zomer van 2019 terrect te komen in de jeugdploegen van RSC Charleroi.

Fabio Ferraro maakte dit seizoen zijn debuut voor Sporting Charleroi in D1A toen hij op 22 oktober voor de eerste maal mocht invallen tegen RFC Seraing in de reguliere competitie. Verder kwam hij nog in actie in het bekerduel tegen KSK Lommel en tegen AA Gent mocht hij even invallen in de slotminuten.

De linksvoetige vleugelaanvaller was dit seizoen einde contract en mocht alvast rekenen op heel wat interesse uit D1A en D1B. Uiteindelijk koos hij voor RWDM omdat hij gelooft in dit project : “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en ik geloof ten volle in het project dat hier op poten wordt gezet. Ik heb met de coach en de staf gesproken en dat gaf me meteen een positief gevoel. Voor mij is dit de ideale situatie om te voetballen en me verder te ontwikkelen.”

Fabio Ferraro is alvast ambitieus en komt hier met de nodige doelstellingen :  “Eerst en vooral zal ik hard werken mijn kansen te krijgen en op termijn een basisplaats te veroveren. Ik wil graag deel uitmaken van dit team, die hoge doelstellingen heeft dit seizoen. Ik hoop alvast dat ik met enkele doelpunten en assists mijn steentje kan bijdragen en aan deze doelstelling ! “

Welcome to the team, Fabio !

 

 

 

Gepost op 17-07-2022 om 7:59
door RWDM

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief