CASHLESS

CASHLESS betalen op RWDM

In het Edmond Machtens stadion betaal je al je drankjes met een consumptiekaart. Dankzij het cashless systeem hoeft u niet meer met contant geld naar het stadion te gaan. Bovendien is het systeem snel, eenvoudig en veilig.

Heb je nog geen consumptiekaart? Dan kan je een consumptiekaart aanschaffen aan de verschillende oplaadpunten in het stadion of op het secretariaat gedurende de abonnementenverkoop. Je betaalt hiervoor €1.

 ! NIEUW !  Vanaf het seizoen 22-23 zal het ook mogelijk zijn uw abonnement op te laden en alles op één kaart te zetten! Voor de houders van een Dikkenek kaart zal het ook mogelijk zijn deze kaart als consumptiekaart te gebruiken. 2 extra opties om uw leven in het stadion nog makkelijker te maken!


Hoe geld opladen ?

 1. Via de website
  Het is mogelijk om je kaart op te laden en je saldo te raadplegen op de volgende website: https://cashless.rwdm.be/nl/home
 2. Via de Starnet applicatie
  Laad je kaart op via je mobiele telefoon in enkele seconden dankzij de Starnet Cashless applicatie.

 3. Tijdens de wedstrijden
  Je kaart kan ook worden opgeladen op de verschillende oplaadpunten in het Edmond Machtens stadion. Wij raden je aan je kaart online op te laden om wachtrijen in het stadion te voorkomen.


Sneller opladen dan ooit met de Starnet app!

Nadat je de app op je smartphone hebt staan, kan je sneller dan ooit je betaalkaart opladen. Je maakt eenmalig een account aan in de app en daarna kan je altijd in enkele klikken volledig mobiel opladen

 1. Selecteer RWDM in de beschikbare events. Je kan RWDM rechtsboven als favoriet aanduiden.
 2. Maak eenmalig een account aan en registreer je betaalkaarten. Dat doe je door de negencijferige code op de achterzijde van je consumptiekaart in te geven. TIP: registreer alle betaalkaarten van het gezin, geef ze een naam en laad snel en eenvoudig de kaart van je kinderen op!
 3. Selecteer de kaart die je wilt opladen. Je kunt nu kiezen om op te laden (TOP UP) of om je saldo te raadplegen (BALANCE).
 4. Als je oplaadt, kies je eenvoudig een bedrag vanaf 5 euro en de app leidt je automatisch om naar de Bancontact-app of de app van jouw bank.
 5. Bevestig de overschrijving en het geld komt op je betaalkaart van zodra je je kaartje op een betaalkassa legt.


Overdracht naar volgend seizoen

Staat of stond er nog geld op je consumptiekaart van vorig seizoen? Dat geld neem je gewoon integraal mee naar volgend seizoen.


Werkt je consumptiekaart niet ?

Op wedstrijddagen zal het personeel bij de verschillende laadpunten je met plezier helpen.

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief