Amerikaanse zakenman John Textor investeert in RWDM!

De voorzitter Thierry Dailly heeft een akkoord bereikt met de Amerikaanse investeerder John Textor. Textor wordt de nieuwe mede-aandeelhouder bij RWDM naast Thierry Dailly vanaf januari 2022.

Na de club in 2014 nieuw leven te hebben ingeblazen en de verschillende niveaus van het Belgisch voetbal te hebben beklommen tot aan het profniveau in D1B, heeft Thierry Dailly, de huidige voorzitter van RWDM, in John Textor de ideale partner gevonden voor de toekomst van de club te verzekeren.

Dankzij deze investering kan RWDM zijn professionalisering voortzetten en zich de middelen verschaffen om zijn toekomstige ambities waar te maken. De komst van John Textor in het aandeelhouderschap van de club zal de ontwikkeling van de sportieve ambities, de infrastructuur van de club en de ontwikkeling van de jeugdacademie mogelijk maken.

De komst van de nieuwe aandeelhouder zal geen verandering brengen in de dagelijkse leiding van de club, die in handen blijft van Thierry Dailly als voorzitter en mede-aandeelhouder van RWDM.

Thierry Dailly: “Wij verheugen ons zeer op de samenwerking met de heer Textor, die een enorme passie heeft voor voetbal, voor de ontwikkeling van jong talent en de RWDM Academy.

Wij maken van dit goede nieuws ook gebruik om de gemeente Molenbeek, alle medewerkers, vrijwilligers, partners en supporters van de RWDM te bedanken voor hun trouw tijdens de voorbije jaren en wij rekenen op hen om samen verder geschiedenis te schrijven in de nabije toekomst.

John Textor

John Textor is een Amerikaans zakenman, geboren op 30 september 1965. Hij is één van de huidige mede-aandeelhouders van de Londense Premier League-club Crystal Palace. Hij heeft zijn fortuin opgebouwd in de film- en technologie-industrie.

#StrongerTogether

Gepost op 12-01-2022 om 10:55
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief