Welkom, Moussa Sissako !

Moussa Sissako, veelbelovende 22-jarige verdediger, wordt voor een seizoen uitgeleend (met aankoopoptie) aan Molenbeek! De aankoopoptie betreft een contract van 4 jaar, met een andere als optie.

Talentvolle rechtsvoetige speler van 1m88, Moussa Sissako doorliep de jeugdopleiding van PSG voordat hij zijn professionele carrière begon bij Standard Luik en vervolgens bij FK Sochi terechtkwam. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft onze nieuwe verdediger al 25 wedstrijden in de Jupiler Pro League gespeeld.

Deze komst verheugt Gauthier Ganaye: “Moussa is een jonge rechtsbenige centrale verdediger die snelheid aan onze verdediging zal toevoegen, evenals zijn kwaliteiten in één-tegen-één-duels. Moussa heeft ook een goede kennis van de 1A. We zochten al een tijdje versterking op deze positie en deze kans deed zich op het laatste moment voor.”

De speler kijkt er naar uit om te debuteren in onze kleuren: “Ik ben erg blij om hier te zijn, dit is een club die me enorm inspireert. Ik kan niet wachten om te spelen in het Machtens-stadion en onze supporters te ontmoeten”.

Gepost op 06-09-2023 om 19:59
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief