Samenvatting RWDM-RSCL

Voor speeldag 24 van de Jupiler Pro League ontving RWD Molenbeek Standard de Liège in het Edmond Machtens stadion.

Molenbeek moest al vroeg achtervolgen na een doelpunt van Kanga in de negende minuut. Molenbeek had wat tijd nodig om in de wedstrijd te komen en nam na een kwartier de wedstrijd in handen. Vijf minuten later volgde al de gelijkmaker. Een voorzet van Marsoni belandde in de voeten van Biron, die niet twijfelt en zijn vijfde competitiedoelpunt binnenknalt! Nog voor de rust krijgen Mercier en Biron nog de mogelijkheid om Molenbeek op voorsprong te zetten, maar ze laten het allebei na om te scoren. We duiken de kleedkamers in met een 1-1 tussenstand.

Ook in de tweede helft reikt RWDM de kansen aan mekaar. Alberto, Mercier en Gueye krijgen elk een kans om ons op voorsprong te brengen. Maar het is uiteindelijk de ingevallen Camara die RWDM verdiend op voorsprong brengt. Vanop zijn rechterflank snijdt hij naar binnen en legt hij de bal met zijn linkervoet in het hoekje. Jammer genoeg valt de 2-2 slechts enkele minuten later via een afgeweken schot op Yeboah. Zo eindigt de wedstrijd op 2-2. RWDM en Standard delen de punten.

Gepost op 05-02-2024 om 14:59