samenvatting EUPEN – RWDM

De eerste helft begint sterk voor RWDM. De Brusselaars hebben inderdaad de beste kansen gekregen en hun spelritme opgelegd. In de 10e minuut van het spel miste Mati Segovia het openingsdoelpunt maar net met enkele centimeters. Vijf minuten later gebeurt er iets gelijkaardigs voor Shuto Abe. Ondanks dat slaagden ze er niet in om effectief voor het doel te zijn. De eerste helft wordt afgefloten door de scheidsrechter.
Bij terugkeer in de kleedkamer wordt Carlos Alberto vervangen door Xavier Mercier. In de 53e minuut voltrok zich het ergste scenario. Aan de zijlijn, alleen, opent Isaac Nuhu de score met een moeilijk te onderscheppen schot. Daarna zette RWDM druk. In de 66e minuut fluit de scheidsrechter voor een overtreding in het strafschopgebied op Mati Segovia. Na controle door de VAR verandert hij zijn beslissing en fluit hij een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Rond de 90e minuut maakt Christ Makosso helaas een eigen doelpunt. Daarna fluit de scheidsrechter af.

Instellingen

KAS : Slonina, Van Genechten, Kral (75′ Paeshuyse), Filin, Pattynama (75′ Piron), Baiye, Nuhu (63′ Youndje), Keita (87′ Niang), Magnée, Bialek, Charles-Cook (87′ Bescond)

RWDM : Hubert, Abner (56′ Sarr), Sousa, Makosso, Sambu, Shuto Abe (69′ Mboup), Del Piage (56′ Gueye), Segovia, Carlos Alberto (46′ Mercier), Camara (69′ Dwomoh), Biron

Score et kaart

1-0 53′ Nuhu

2-0 89′ Makosso

82′ Gele kaart Makosso

Gepost op 13-05-2024 om 1:07
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief