RWDM werkt samen met Futsal Koekelberg om zijn futsalteam te creëren

23/09/2023 – Futsal Koekelberg en RWDM bundelen hun krachten voor een nieuw sportief en sociaal project in het hart van Molenbeek.

Zaalvoetbalploeg Futsal Koekelberg, momenteel actief in Nat. II, gaat samenwerken met Eerste Klasse voetbalploeg Racing White DaringMolenbeek om RWDM Futsal te vormen.

Vanaf 22 september 2023 zal de Futsal Koekelberg-club met de steun van RWDM verdergaan als RWDM Futsal. De clublocatie blijft het Sportcentrum Victoria, maar RWDM Futsal zal spelen onder het logo en de kleuren van de Molenbeekse voetbalclub RWDM.

Het doel van deze samenwerking tussen de twee clubs is om op duurzame wijze sportbeoefening te bevorderen onder de Molenbeekse en Brusselse jongeren en hen op die manier meer kansen te bieden. Door de betrokkenheid van de respectievelijke gemeenschappen van FutsalKoekelberg en RWDM, hopen de clubs een nieuwe synergie te ontwikkelen tussen de leden, supporters en jeugdacademies van beide verenigingen.

Het bundelen van de samenwerkende partners van RWDM met die van Futsal Koekelberg kan uitzonderlijke groeikansen bieden voor het Molenbeekse Futsal, dat streeft naar promotie naar D1 aan het einde van het seizoen 2023/2024.

De voorzitters van beide clubs, de heer M. VOSSEN en de heer A. EL SAOUTI, geloven in dit project en uiten positieve verwachtingen over deze fusie, waarbij ze duidelijk hun ambitie voor de toekomst tonen.

De heer Vossen: “Twee ambitieuze clubs bundelen hun krachten om de multidisciplinaire en sociale benadering van RWDM te versterken. Naast het bieden van een prachtige kans voor de Molenbeekse jeugd, stelt deze samenwerking ons in staat om onze gemeenschap nog meer te betrekken, onze familie uit te breiden en de kleuren van onze club steeds hoger te dragen.”

De heer El Saouti: “Dit is een unieke kans voor het Brusselse Futsal in het algemeen. Als voorzitter ben ik trots en blij dat ik volledig deel kan uitmaken van zo’n ambitieus en veelbelovend sportproject.”

Gepost op 26-09-2023 om 14:59
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief