RWDM verwelkomt Sambu Marsoni

De Belg Sambu Marsoni is onze negende aanwinst van de zomerse transferperiode. De 27-jarige verdediger tekent voor twee jaar (+ 1 optie) bij Stade Edmond Machtens.

Sambu Marsoni heeft al enige ervaring in de Jupiler Pro League, waar hij twee seizoenen heeft gespeeld bij RFC Seraing. Hij nam onder andere deel aan de dubbele confrontatie die RWDM twee jaar geleden ervan weerhield om naar de hoogste Belgische voetbalklasse te promoveren.

Onze CEO, Gauthier Ganaye, is verheugd over deze transfer: “We zijn erg blij dat Marsoni eindelijk bij ons komt. Het is een ervaren speler die de eisen van de Jupiler Pro League kent. Hij kan spelen als vleugelverdediger of middenvelder, zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant, maar kan ook een linie hoger spelen. Hij is een toegewijde speler met indrukwekkende fysieke kwaliteiten.”

Sambu Marsoni kijkt er ook naar uit om zijn eerste stappen bij de club te zetten: “Ik ben erg blij om RWDM te vervoegen, en ik kijk ernaar uit om de supporters te ontmoeten en bij te dragen aan de doelstellingen van de club!”

Gepost op 23-08-2023 om 19:54
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief