RWDM – RSCA Futures: belangrijke informaties

Beste supporters,

Om een overrompeling te voorkomen en uw ervaring in het stadion te verbeteren, hier de nodige informatie die belangrijk zijn om te weten.

  • Bij een overwinning is het ten strengste verboden het veld te betreden. Dit is een overtreding van de voetbalwet en wordt bestraft met een boete van 2000€ en een stadionverbod van minimaal 1 jaar. We begrijpen de vreugde die een overwinning zaterdag kan meebrengen, maar het is essentieel om deze regel te respecteren.

 

  • We verwachten 9000 mensen in het stadion. Om wachtrijen te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk om uw cashlesskaarten vooraf op te laden via deze link en vroeg genoeg naar het stadion te komen. Ter informatie: twee uur voor de wedstrijd gaat het RWDM-dorp open en zullen er gastvrouwen aanwezig zijn om jullie in de clubkleuren te kleuren.

 

  • De fanshop in de socio zal geopend zijn van 18.45 tot 20.45 uur en tijdens de rust. De fanshop in de Goethals-tribune aan de bar St Jean zal open zijn van 18u45 tot 20u45. Wij vragen u de vrijwilligers en de merchandising te respecteren.

 

  • Tot slot zal er tijdens de rust een spelletje worden georganiseerd door onze partner Golden Palace. Bij succes worden acht vaatjes weggegeven, dus verlaat de tribune niet tijdens de rust en vergeet niet je stem te laten horen!

Gepost op 11-05-2023 om 14:24
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief