Praktisch: RWDM – RCSC

Op zondag om 16:00 uur spelen we thuis tegen Charleroi. Als je vragen hebt over de praktische gang van zaken op deze dag, vind je waarschijnlijk de antwoorden door het onderstaande artikel te lezen!

Planning

Datum: zaterdag 04/05/24 om 16:00

Opening village: 14:00

Ticket Corner: gesloten except voor abonnementen

Online tickets: Uitverkocht

Aftrap: 16:00

Einde van de wedstrijd: +/- 18:00

 

Cashless Bars

De bars in het Edmond Machtens-stadion accepteren geen contant geld of bankkaarten, dus je moet je abonnement of consumptiekaart opladen. Als je geen van beide hebt, kun je een consumptiekaart kopen bij de daarvoor bestemde loketten, in de village en in de Saint-Jean-bar. Om de wachtrijen te minimaliseren en je fan-ervaring te verbeteren, raden we je ten zeerste aan om je cashlesskaarten alvast op te laden. Dit kun je doen via het cashless-tabblad op onze website. Je kunt ook de QR-code op de achterkant van je abonnement scannen en deze met Payconiq opladen. Let op, deze overdrachten kunnen enkele uren duren, dus we raden je aan om de transactie enkele uren voor de wedstrijd te doen!

JE CHARGE MA CARTE ! VIDÉO EXPLICATIVE PAYCONIQ

Ecocups

Uw drankjes worden nu geserveerd in herbruikbare bekers! Voor deze bekers wordt een borg van €1 in rekening gebracht op uw kaart wanneer u uw eerste drankje bestelt. Bij uw volgende bezoeken aan de bar hoeft u alleen maar de oude beker in te leveren en u krijgt een nieuwe zonder borg. Als u het stadion verlaat, vergeet dan niet om uw Ecocup in een van onze bars in te leveren om uw borg terug te krijgen.

Mobiliteit

Er is geen parkeergelegenheid beschikbaar voor supporters, dus we moedigen u ten zeerste aan om alternatieve vervoersmiddelen te gebruiken: Dott, fietsen, openbaar vervoer (tram 82 & bus 53), carpoolen, enz. We werken momenteel aan een uitgebreider mobiliteitsplan en partnerschappen om uw gebruik ervan te vergemakkelijken.

Fanshop

Fanshops in de Socio en in de Goethals zijn geopend van 14:00 tot 19:00 uur. Hier vindt u kleding in de clubkleuren en tal van gadgets om uw dierbaren blij te maken. In de Fanshop kunt u betalen met Bancontact en contant geld.

Village

Om onze supporters voor en na de wedstrijd te vermaken, zal er van 14:00 uur tot 20:00 een DJ aanwezig zijn om de sfeer in de village te brengen. Aarzel niet om vroeg te komen om van de muziek te genieten en vooral om de wachtrijen te vermijden.

Gepost op 02-02-2024 om 19:00
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief