NIEUW LID IN ONZE STAF

Om de professionalisering van onze technische staf voort te zetten, komt een extra persoon bij. Welkom aan Jonathan Alves, die zich bij de club voegt als assistent van Vincent Euvrard.

Hij zijn de eerste woorden van onze nieuwe assistant coach :

“Hallo beste supporters,

Jonathan Alves, 39 jaar oud. Ik kom bij de club als assistent van Vincent Euvrard.

In mijn voetbalcarrière speelde ik in de 3e divisie in Portugal, terwijl ik studeerde aan de Universiteit van Porto voor sportmanagement, met voetbal als specialisatie.

Ik begon mijn carrière bij de U16 van een Portugese club (D3). Na twee jaar klom ik door het A team als senior assistent. In de daaropvolgende jaren heb ik bij verschillende clubs in D2 gewerkt, met als toppunt dat ik de promotie naar eerste divisie heb mogen meemaken, met de club FC Arcouca.

De laatste jaren heb ik de kans gehad om met Franse clubs (Lens en Touluse) te werken waar ik veel ervaring heb kunnen opdoen. Mijn laatste ervaring was vorig jaar met de Club van Lausanne.

Wat mij aantrekt bij deze RWDM zijn de ambities van de club, maar ook het zeer goede gevoel bij de stafleden en de mensen die ik heb mogen ontmoeten.

Hier zal in de rol vervullen assistant van Vincent Euvrard, in samenwerking met Frederic Stilmant.

Mijn persoonlijke doelstellingen zullen overeenstemmen met de collectieve doelstellingen, want het collectief is voor mij het belangrijkste in een team.”

Gepost op 14-09-2022 om 9:46
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief