Injury updates: Mickaël Biron, William Klaus, Luis Segovia & Alexis De Sart

De spelers die momenteel in de lappenmand liggen, zetten hun revalidatie op hun eigen tempo voort, met uitzondering van Mickaël Biron, die volledig fit is ondanks zijn blessure die hij in de 85ste minuut van de wedstrijd tegen KAS Eupen afgelopen zondag opliep. Hij heeft nu alleen nog een aantal wedstrijden nodig om weer het ritme op te pakken dat hij aan het begin van het seizoen liet zien.

Alexis De Sart is nog steeds aan het herstellen van een scheur in zijn dijbeen. Hij traint al geruime tijd mee met de selectie, waar hij geleidelijk aan zijn werkbelasting verhoogt, zodat hij een van de komende weken beschikbaar is voor de coach.

William Klaus gaat ook verder met zijn revalidatie bij de fysiotherapeuten van de club, maar het is nog niet duidelijk wanneer hij zal terugkeren. De verwachting is dat dit niet voor eind maart zal zijn.

Ook Kylian Hazard werkt verder aan zijn revalidatie. Hij wordt in maart terug op het veld verwacht.

Ten slotte krijgt Luis Segovia momenteel in zijn geboorteland Ecuador de nodige behandeling voor zijn blessure. Binnenkort keert hij terug naar België om zijn revalidatie bij de club voort te zetten.

Gepost op 25-01-2024 om 21:21
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief