Ilay Camara is onze allerlaatste versterking van deze zomer !

De jonge Belgische speler loopt de Edmond Machtenslaan op en ondertekent vanavond een contract dat hem verbindt aan RWDM tot .

Opgeleid als rechtsachter maar ook in staat om hoger op het veld te spelen, heeft de 20-jarige rechtspoot slechts één club gekend in zijn jonge carrière. Opgeleid bij RSC Anderlecht maakte hij zijn professionele debuut bij RSCA Futures in de Challenger Pro League. Hoewel hij niet veel ervaring heeft, heeft hij enorm veel potentieel en kan hij veelzijdigheid toevoegen aan het A-team. Het is een toekomstige transfer die door de club wordt gerealiseerd.

Gauthier Ganaye: “Ilay is zeer veelzijdig, we hebben dit soort profiel nodig in een professionele kern. Hij kan als rechtsback, vleugelspeler of zelfs aanvaller spelen. Zijn snelheid maakt hem een geduchte wapen in de diepte. Hij is ook Belgisch, wat een pluspunt is gezien de normen die worden opgelegd voor onze competitie.”

Ilay Camara: “Ik ben erg blij met deze nieuwe stap in mijn carrière. Ik wil hier veel wedstrijden winnen, voor dit fantastische publiek. Ik heb nog nooit voor zo’n sfeer gespeeld, ik was erg onder de indruk toen ik vorig jaar hier kwam spelen voor de titelwedstrijd. Ik kan plezier brengen aan de fans en kwaliteiten toevoegen aan het team dankzij mijn veelzijdigheid, techniek en schot. Ik kijk ernaar uit om mijn debuut te maken voor deze prachtige club.”

Gepost op 06-09-2023 om 23:55
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief