Club statement

RWDM kondigt ingrijpende wijziging in sportieve staff aan

 

RWDM heeft besloten om de contracten van nagenoeg alle leden van de sportieve staf van RWDM te beëindigen, inclusief die van de coach  Vincent EUVRARD als ook verschillende van zijn assistenten.

De club wil de heer Euvrard bedanken voor zijn leiderschap en zijn niet aflatende toewijding aan zijn taken tijdens ons succesvol en historisch streven om te promoveren naar de Belgische eerste klasse tijdens het seizoen 22/23.

John TEXTOR, Voorzitter van de club: “Ik kan vandaag bevestigen dat we de moeilijke beslissing hebben genomen om afscheid te nemen van Vincent en een aantal van zijn stafleden. Gedurende zijn tijd bij de club heeft Vincent laten zien dat hij in staat is om op het hoogste niveau in het Europese voetbal te coachen en ik ben ervan overtuigd dat hij veel succes zal boeken in zijn carrière. Hoewel onze beslissing rekening houdt met zijn sterk leiderschap van onze club in de meest recente seizoenen, is het ook met het oog op de toekomst we proberen een basis te leggen voor consistent succes in de eerste klasse en, uiteindelijk, in Europa.”

“Net zoals we vaak zeggen dat we spelers werven met een profiel dat overeenkomt met onze visie op succes, is het belangrijk dat we teamleiderschap op dezelfde manier benaderen”, vervolgt de heer TEXTOR, “Onze belangrijkste overtuiging is dat samenwerking, regionaal en wereldwijd, tussen onze clubs en onze gemeenschappen, de kern vormt van onze concurrentiestrategie. Onze visie voor RWDM is het idee dat hulp van alle kanten kan komen, volledig te omarmen. Het verder opbouwen van relaties binnen onze familie van clubs zal RWDM helpen om te winnen. Onze langetermijnvisie is om  kampioenschappen voor Brussel te bereiken. Daarom is het van het grootste belang een positieve omgeving te creëren, gelijke kansen voor alle spelers te verzorgen, een verenigde kleedkamer te hebben en perfecte harmonie op alle niveaus van onze organisatie te creëren. Het is mijn verantwoordelijkheid om zo’n omgeving te garanderen en de veranderingen die we dit seizoen hebben doorgevoerd staan in dienst van deze idealen.”

Jonathan ALVES, Fred STILMANT en Thierry BERGHMANS zullen de club ook met onmiddellijke ingang verlaten. We danken deze heren oprecht voor hun bijdrage aan onze club.

RWDM zal aan zijn basis voor de eerste klasse blijven bouwen tot het einde van dit transferwindow, en tijdens elk transferwindow daarna. Morgen zal de nieuwe sportieve leiding en staf worden aangekondigd. Aankondigingen over spelers zullen de komende weken volgen.

Gepost op 24-07-2023 om 22:20
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief