Bruno Irles neemt de rol op als nieuwe coach van RWDM tot het einde van het seizoen

De Franse coach, een voormalig professionele voetballer bij AS Monaco, deed ervaring op bij Sheriff Tiraspol (Moldavische eerste divisie), FC Pau (Nationaal – L2), US Quevilly-Rouen (Nationaal – L2) en ESTAC Troyes (L1) als hoofdcoach.

Bruno Irles heeft verschillende promoties in Frankrijk op zijn naam staan, evenals een succesvolle “reddingsmissie” met ESTAC Troyes. De club is ervan overtuigd dat hij de ideale man is om RWDM in D1A te houden. Indien dit lukt zal zijn contract automatisch met een seizoen worden verlengd.

Onze nieuwe hoofdcoach treedt aan boord samen met Jérémy Clément, een voormalig professionele Franse voetballer onder meer bij Olympique Lyonnais en PSG en sinds kort actief is als coach. Jérémy zal de rol van assistent-coach (T2) vervullen binnen het coaching team van Bruno Irles.

Gauthier Ganaye: “We zijn verheugd om Bruno bij de club te verwelkomen. Zijn tactisch pragmatisme, zijn vermogen om het potentieel van zijn spelers te benutten en zijn expertise in individuele spelersontwikkeling maken hem de ideale kandidaat voor deze missie!”

Bruno Irles: “Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, met de hulp van de hele club en zijn vele supporters, in een kampioenschap dat ik al lange tijd volg.”

De club heet Bruno en Jérémy welkom en wenst hen veel succes bij het behartigen van hun functies.

Gepost op 13-02-2024 om 23:32
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief