Bem-vindo, Kayque !

RWDM verwelkomt Kayque in de A-kern. De 22-jarige Braziliaanse middenvelder komt naar Molenbeek en wordt voor één seizoen uitgeleend door Botafogo.

Kayque is een rechtsvoetige verdedigende middenvelder en is 1m76 groot. Nadat hij zijn professionele debuut maakte voor Nova Iguaçu in het Campeonato Carioca, kwam hij terecht bij de Braziliaanse Serie A-ploeg Botafogo, eerst op uitleenbasis en daarna als definitieve transfer. Dit seizoen speelde Kayque twee wedstrijden bij de huidige leider in de Serie A. Hij komt zijn geluk nu beproeven in de hoofdstad.

Kayque Luiz Pereira: ” Er staat me een geweldige uitdaging te wachten bij deze historische club en ik ga alles geven wat ik in mijn mars heb om deze club terug te geven wat het verdient. Vamos! “

Gauthier Ganaye: ” Veelzijdige, krachtige en agressieve middenvelder die graag druk uitoefent op de tegenstander. Hij zou ons enkele weken geleden moeten hebben vervoegd, maar moest om medische redenen terugkeren naar Brazilië. Nu is hij definitief bij ons terug.”

We wensen hem veel succes bij onze club en hopen dat hij ook kan schitteren in onze kleuren.

Bem-vindo, Kayque!

Gepost op 06-09-2023 om 19:15
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief