Tickets

ONLINE TICKETS

TICKET CORNER 

Prijzen

MAP

Scheidsrechters

Vraag je ticket ten minste 3 dagen voor de wedstrijd aan via ticketing@rwdm.be. Vergeet niet een foto van je scheidsrechterskaart mee te sturen. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt.

Scouts

Scouts van teams uit de hoogste divisie (gratis) en agenten (betaald) kunnen 1 ticket aanvragen. Stuur je verzoek minstens 3 dagen van tevoren naar ticketing@rwdm.be. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Vragen

Als je vragen hebt over ticketing, neem dan contact op met de ticketing service op ticketing@rwdm.be.

Reglement

Het verzamelen en/of verzenden en/of produceren en/of verspreiden van informatie of gegevens met betrekking tot wedstrijdontwikkelingen, gedragingen of enige andere factor in de wedstrijd, of enige vorm van opname van audio-, video- of audiovisueel materiaal in een wedstrijd (hetzij door gebruik van elektronische apparaten of andere) voor enige vorm van wedden, gokken of commerciële activiteiten die niet vooraf zijn goedgekeurd of voor andere doeleinden die in strijd zijn met deze algemene voorwaarden, is ten strengste verboden in het Stadion, behalve waar uitdrukkelijke toestemming of toestemming is verleend door de Pro League en de Club. Mobiele telefoons mogen alleen worden gebruikt voor persoonlijk, privégebruik. Bij overtreding van deze algemene voorwaarden kan aan bezoekers de toegang tot het Stadion worden geweigerd of kunnen bezoekers worden verwijderd uit het Stadion. 

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief