WELCOME DRIES

Mijn naam is Dries Bloemen, afkomstig uit Limburg en ik ga bij RWDM aan de slag als head of performance voor het eerste elftal. Voordat ik bij de club kwam, werkte ik bijna 4 jaar bij OHL. Ik begon anderhalf jaar bij de jeugdteams en groeide door tot het A-elftal.

Ik zal twee belangrijke taken binnen de club op mij nemen. De eerste is het voorkomen van elke vorm van blessures en de tweede is het verbeteren van de fysieke prestaties van alle spelers.

Ik volg de club nu al twee jaar op de voet, dankzij Vincent Euvrard met wie ik al heb samengewerkt bij OHL. RWDM is een club met veel geschiedenis, en de slogan “A Legend Never Dies” is heel belangrijk voor mij, want ik wil er alles aan doen om de club te helpen zich te ontwikkelen en zo snel mogelijk terug te keren naar het hoogste niveau van het Belgische voetbal.

Ik heb een klein fysiek advies voor al onze supporters. Wanneer je met de sport begint, vooral met deze zomerperiode wanneer je er goed uit wilt zien op het strand, bouw dan rustig op om blessures te voorkomen. Je moet jezelf haalbare uitdagingen opstellen en  vooral niet forceren, anders krijg je snel een degout van sport.

Gepost op 04-06-2022 om 15:45
door RWDM

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief