Welcome Alexis

Goeiemorgen Alexis & welkom bij RWDM! Kan je je kort voorstellen aan de supporters ?

Mijn naam is Alexis Gonçalves Pereira, 24 jaar oud en ik kom uit Kaapverdië. Ik speel als centrumspits, maar ik kan ook op de vleugel mijn plan trekken. Ik ben 1m80 groot en weeg 87kg.

Mijn kwaliteiten zijn gebaseerd op mijn snelheid. Ik beschouw mezelf als een krachtige spits. Ik kan met beide voeten op doel trappen en ik zoek graag de diepte in de rug van de tegenstander.

Voor je avontuur bij Chateauroux, waar heb je jeugdopleiding gevolgd ?

Ik heb mijn opleiding tot en met de U19 bij Dijon gevolgd, om vervolgens bij verschillende clubs in Nationale 2 te spelen. Op 23-jarige leeftijd tekende ik uiteindelijk bij Chateauroux in Ligue 2.

Wat zijn je doelstellingen dit seizoen met RWDM ?

Mijn doel is om basisspeler te worden in dit team, zoveel mogelijk doelpunten te maken en als team een goed seizoen te draaien. Als alles vlot draait, kunnen we misschien spelen voor promotie naar D1A. Uiteindelijk is dit het hoofddoel van heel de ploeg en club.

Ben je benieuwd om de supporters te ontmoeten ?

Ik heb al veel goeds gehoord over de sfeer in het Edmond Machtens stadion. Het lijkt me geweldig om te kunnen spelen in een stadion met fans die als 1 man achter het team staan. Ik zal alles geven wat ik in mijn mars heb eenmaal ik het wedstrijdshirt aantrek en proberen aan de verwachtingen van de fans te voldoen.

Gepost op 08-07-2021 om 10:24
door RWDM

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief