Update Ziekenboeg

Na 2 speeldagen is het tijd om even te luisteren wat de stand van zaken is in onze ziekenboeg.

Théo Gécé en Sada Diallo waren vorige week niet 100% fit en bleven aan de kant om blessures te voorkomen. Beide spelers hebben ondertussen terug aangesloten met de groep en zijn dit weekend beschikbaar.

Vervolgens liggen er nog 2 spelers in de ziekenboeg :

Nicolas Alavoine heeft een gebroken rechtervoet, en is voor 6 weken out (we zitten momenteel aan 4 weken). Zijn terugkeer is gepland voor eind augustus.

“Het was een grote opdoffer toen ik de blessure opliep voor de wedstrijd tegen Tempo Overijse. Ik zat in een goede vorm tijdens de voorbereiding, maar dit hoort nu eenmaal bij het voetbal. Nu concentreer ik mij 200% op mijn revalidatie.”

Ivann Botella had te kampen met een blessure aan zijn rechter dijbeen. Op dit moment doorloopt hij de laatste fase van zijn revalidatie en zal hij binnenkort op het veld te zien zijn als zijn laatste MRI-scan positief is.

“Ik kijk er echt naar uit om weer op het veld te staan en vooral om ons geweldig publiek te ontmoeten dat ik tijdens de wedstrijd tegen Moeskroen heb  kunnen aanschouwen. Ik wil niet overhaast te werk gaan en opnieuw geblesseerd raken, daarom volg ik het advies van de dokters en de fysiotherapeuten goed op. Maar hopelijk zien we elkaar snel “.

Gepost op 25-08-2021 om 15:07
door RWDM

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief