RWDM en SK Pepingen-Halle slaan de handen in elkaar !

Vanaf dit seizoen zullen we nauw samenwerken met voetbalclub SK Pepingen-Halle, actief in D2 Amateur. Deze samenwerking zal er voor zorgen dat beide partijen zich verder kunnen ontwikkelen en blijven groeien.

Beide voetbalclubs zullen, zowel op het niveau van het eerste elftal als voor de jeugdploegen, de handen in elkaar slaan .RWDM zal zijn veelbelovende jonge talenten speeltijd kunnen bieden bij SK Pepingen-Halle. Anderzijds zullen de beste elementen van de club uit de Brusselse rand ook de kans krijgen om zich te bewijzen in de RWDM academy.

 

SK Pepingen-Halle zal ook haar veldfaciliteiten ter beschikking stellen van RWDM en onze club maakt het mogelijk voor hen om onze business seats en evenementenruimtes te gebruiken.

 

Wij zijn zeer verheugd over dit partnerschap, aangezien de regio Halle een groot aantal RWDM-supporters telt. Ook geografisch is het goed nieuws, aangezien SK Pepingen-Halle op de grens ligt van het Brussels Gewest.

 

Ook op commercieel vlak zullen we in de toekomst de vruchten plukken uit deze samenwerking. Momenteel delen wij reeds enkele partners, zoals Marcelis en VDV Safety. Het zal erom gaan ons netwerk van gemeenschappelijke partners samen uit te breiden !

 

RWDM zal tenslotte ook aanwezig zijn op het jeugdtoernooi van SK Pepingen-Halle op 11/08 voor de openingswedstrijd !

Gepost op 04-06-2022 om 9:52
door RWDM

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief