Praktische info | RWDM x RFC Seraing

Onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen staat voor de deur. Binnen 24u stromen de eerste supporters binnen. Om alles vlot te laten verlopen, overlopen we hier nogmaals alle belangrijke punten : 

1. Loketten gesloten

De laatste tickets zijn momenteel nog beschikbaar, zowel online als op het secretariaat deze vrijdag tot en met 18u. Op politiebevel, zullen er GEEN tickets te koop zijn wedstrijddag ! Wij raden dus aan om je tickets online aan te kopen.

2. Abonnementen + kids

Alle supporters met een abonnement (zowel volwassen, als kinderen) kunnen de wedstrijd bijwonen met hun abonnement. Alle andere supporters hebben een geldig toegangsticket nodig. Alle kinderen onder 12 jaar hebben voor deze wedstrijd ook een betalend ticket nodig !

3. Opening stadionpoorten

De stadionpoorten gaan om 16:30 open, 2u voor het begin van de wedstrijd. Wij raden jullie aan om minstens 1u op voorhand naar het stadion af te zakken om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

4. Consumptiekaart

Gezien we een groot aantal supporters verwachten, raden we zoveel mogelijk supporters aan om hun consumptiekaart thuis op te laden. Gebruik de applicatie of laad je kaart op via de website. Vermijd lange wachtrijen aan de oplaadpunten en doe het thuis !
Hoe opladen ? Alle info hier : https://bit.ly/3vyW4Ln

5. Socio 

De socio is voor, tijdens de rust en na de wedstrijd open. De socio zal tijdens de wedstrijd GESLOTEN zijn. Gelieve hier rekening mee te houden !

6. Pyrotechniek verboden

Wij herhalen nogmaals dat pyrotechnisch materiaal totaal verboden is in een voetbalstadion. Laten we er samen een feest van maken, zonder de andere supporters in gevaar te brengen !

Gepost op 22-04-2022 om 13:53
door RWDM

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief