POST STVV-RWDM INTERVIEW

Kevin NZUZI:

We kwamen goed voor de dag tegen Sint Truiden. We waren fris, ons positiespel was goed , en we vonden elkaar vrij makkelijke op het veld in de eerste helft. De jongeren die in de tweede helft op zijn gekomen, speelden ook meer dan correct en hebben geen doelpunten weggegeven. We zijn in de derde week van voorbereiding en we zijn in een constante progressie. We hopen de komende weken nog stappen te zetten.

Wat hebben we gisteren gemist?

We hebben concrete kansen gemist, maar het is beter om ze nu in de voorbereiding te missen dan in de competitie. Aan ons om hier aan te werken en niet dezelfde fouten te maken in de competitie.

Thierry Berghmans :

Hoe vond je de prestatie van Nicolas (Alavoine) ?

Hij heeft een goede prestatie geleverd. Hij heeft een aantal goede dingen laten zien, vooral op het gebied van inschatting van de dieptepassen . Zijn coaching was ook erg goed. Natuurlijk werd hij niet echt getest in deze wedstrijd, behalve zijn redding op het einde van de eerste helft.

Hoe gaat het met de voorbereiding in het algemeen ?

Het gaat erg goed. We zijn in de derde week van voorbereiding en we stappelen de sessies op. De eerste twee weken waren zeer intensief, met de focus op aerobic. We blijven hard werken en ze kennen mijn filosofie heel goed, die luidt: “Je oogst wat je zaait” en ze passen dit momentel toe tijdens elke sessie en dat is heel positief voor de toekomst.

Gepost op 08-07-2021 om 18:25
door RWDM

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief