POST GAME INTERVIEW

Hallo, Anthony,

Een zeer pijnlijke avond gisteren. We verloren met 4-0 bij Lommel SK nadat we de eerste 25 minuten superieur waren.
Wat is jouw gevoel na deze wedstrijd?

SADIN : Onbegrijpelijk. We beginnen de wedstrijd zeer goed waar we een aantal interessante situaties creëren . De eerste 25 minuten zette we goed druk en zaten we goed in de wedstrijd , maar opnieuw geven we onze tegenstander een doelpunt cadeau. Vanaf dat moment heb ik de indruk dat het allemaal een beetje uit elkaar is gevallen. De tweede helft zal die indruk bevestigen, volgens mij trouwens de ergste sinds het begin van het seizoen…

Als kapitein zijnde, heb je de spelers na de wedstrijd toegesproken ?

SADIN : Nee, maar de coach wel. Hij zei wat er te zeggen viel en we zullen de balans opmaken tijdens de videoanalyse in de loop van de week om te begrijpen wat er niet is geweest, al zal er vooral gekeken moeten worden naar onze tweede helft.

Volgend weekend spelen we tegen SK Deinze thuis. Een haalbare kaart ?

SADIN : Deinze is een wedstrijd we sereen moeten benaderen. We spelen een thuiswedstrijd tegen een team waar we de 3 punten kunnen thuis houden. We hebben nog drie wedstrijden te gaan voor de winterstop. Aan ons om het nodige te doen en ons op een veilige plaats in de rangschikking te houden. We hebben alle kaarten momenteel in handen en de kwaliteiten om het te doen. Het is nu tijd om de wedstrijd tegen Lommel uit te wissen en dat kan enkel door een goede prestatie te leveren zondag tegen Deinze !

Gepost op 30-11-2020 om 18:36