NIEUW MANAGEMENTTEAM

RWDM KONDIGT NIEUW MANAGEMENTTEAM AAN OM VISIE EN AMBITIE VAN DE CLUB VERDER UIT TE BOUWEN

 

RWDM kondigt de benoeming aan van Gauthier Ganaye als CEO, Maxime Vossen als COO en Tom Chambers als Head of Recruitment. Met dit nieuwe managementteam in functie wil RWDM zijn positie in het Belgische voetbal verder uitbouwen en voortbouwen op de rijke geschiedenis van de club.

 

Gauthier Ganaye, een ervaren CEO met een breed netwerk in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en België, brengt een schat aan ervaring mee naar RWDM. Ganaye was de afgelopen drie jaar CEO van KV OOSTENDE en staat bekend om zijn strategische visie en leiderschap. Naast hem neemt Maxime Vossen, een Belgische jurist, de rol van COO op zich, nadat hij de afgelopen 10 maanden zich reeds inzette voor de club. Tot slot neemt Tom Chambers, een Engelse recruitmentspecialist, de leiding over als Head of Recruitment, waarbij hij gebruik zal maken van zijn uitgebreide expertise op dit vlak.

 

“We zijn verheugd om Gauthier Ganaye, Maxime Vossen en Tom Chambers te verwelkomen in de RWDM-familie”, zegt John Textor, voorzitter van RWDM. “Hun gezamenlijke ervaring, vaardigheden en toewijding zullen van groot belang zijn bij het organiseren van de club op en naast het veld, in lijn met de visie en ambitie voor RWDM in dit nieuwe tijdperk voor de club. Met hun begeleiding willen we RWDM stabiliseren in de Belgische topcompetitie, met behoud en versterking van de identiteit van de club.”

 

De eerste klasse vereist een toporganisatie en dat is precies wat RWDM wil uitbouwen. Om blijvend succes te garanderen, zet de club zich in om noodzakelijke veranderingen door te voeren, interne structuren te verbeteren en professionalisering op elk niveau te stimuleren. Van administratieve functies tot het verbeteren van de ervaringen voor fans en de betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, het managementteam van RWDM is vastbesloten om voor vooruitgang te zorgen. RWDM wil een organisatie opbouwen die de passie en verbondenheid weerspiegelt die haar succes hebben voortgestuwd, en streeft ernaar om de hoogste normen van de topcompetitie te evenaren en toch met beide voeten op de grond te blijven staan.

 

Over zijn benoeming zei Gauthier Ganaye opgetogen: “Ik ben vereerd om samen met de bruisende RWDM-familie aan deze ongelooflijke reis te beginnen. Samen zullen wij vol overgave streven naar blijvend succes, voortbouwend op de solide fundamenten van deze bijzondere club en de inspirerende visie en ambitie van John. Ik kijk reikhalzend uit naar de mogelijkheid om in de nabije toekomst persoonlijk in contact te komen met de gepassioneerde fans en de bredere RWDM-familie, zodat we ons kunnen verenigen en onze gezamenlijke ambitie voor RWDM met elkaar kunnen delen.”

Gepost op 02-06-2023 om 21:28
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief