Nicolas Rommens verlengt !

Nicolas streek vorig seizoen in Molenbeek neer en kon meteen op een geslaagd seizoen 20/21 terugblikken met 7 doelpunten en 5 assists. Hij werd al snel een belangrijke schakel in het elftal waar hij maar liefst deelnam aan  26 van de 28 wedstrijden. Dit seizoen heeft hij er een extra taak bij gekregen: de aanvoerdersband  🤝

Daarom zijn wij trots en blij te kunnen aankondigen dat onze aanvoerder zijn contract met de 4 magische letters met twee seizoenen (+ 1 jaar optie) verlengt. Hij zal Molenbeekenaar zijn tot en met 2023!


Nicolas Rommens:

Ik ben natuurlijk heel blij dat ik mijn contract heb kunnen verlengen bij deze mooie club. Ik voel veel steun van de staf, de spelers en de supporters. Ik voel me hier thuis en dat is heel belangrijk voor me. Dit was een doorslaggevend factor in mijn beslissing om bij de club te blijven!

Als aanvoerder wil ik ook graag van de gelegenheid gebruik maken om met onze supporters over de situatie te praten. Ik ben erg teleurgesteld dat we momenteel geen punten kunnen pakken. Het is erg frustrerend voor ons, maar ook voor jullie, supporters, die bij elke wedstrijd voor een enorme sfeer zorgen en ons steunen, maar we blijven hard werken om het tij te keren. Wij hebben jullie steun in deze periode dus dubbel en dik nodig !

 

Gepost op 27-09-2021 om 16:09
door RWDM

Partners

Woutim PaintworksLadbrokesDesjoyaux PiscinesJD CleaningGMS Group

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief