LICENTIE D1A

Voor het 6e achtereenvolgende jaar heeft de licentiecommissie ons zojuist onze licentie voor betaald voetbal in eerste aanleg voor D1A verleend.
Thierry Dailly, voorzitter van onze club, is opgetogen: “Zoals ik altijd heb gezegd, is deze licentie de kostbaarste sesam die een club kan krijgen. Zonder dat, bestaat de club niet. Deze licentie staat voor transparantie, evenwicht en goed beheer binnen de club. Het is een beloning voor alle sectoren die hard gewerkt hebben om het te verkrijgen.
Bovendien straalt het een positief imago en vooral vertrouwen uit naar onze partners, supporters, spelers en allen die zich bij de club wensen aan te sluiten.
Ik wil de heer John Textor persoonlijk bedanken voor zijn vertrouwen en de goede samenwerking gedurende deze eerste maanden en voor zijn onvoorwaardelijke investering in de club RWDM . Wij danken ook al onze supporters, partners, directie, alle interne medewerkers, de staf, de spelers, de stagiairs, de stewards, de vrijwilligers en tenslotte de gemeente en de academie.
Nu maar hopen dat het op sportief gebied net zo goed zal gaan!

Gepost op 13-04-2022 om 17:44
door RWDM

Partners

Woutim PaintworksLadbrokesDesjoyaux PiscinesJD CleaningGMS Group

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief