Interview Post Game Thierry Bergmans

Goedenavond Thierry,

Eerst en vooral gefeliciteerd met deze overwinning na 2 ingewikkelde weken.

1.Hoe heb jij deze laatste 2 weken beleefd ?

De afgelopen twee weken waren catastrofaal. De club kent vele positieve COVID gevallen en ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een zeer goed herstel te wensen aan alle getroffenen.
Maar verder was het een rampzalige voorbereiding. De organisatie was zoek en maar we hebben het op een innovatieve manier aangepakt zodat het hoofddoel voor iedereen werd voltooid.

2.Voor de eerste maal T1, een taak die niet gemakkelijk moet zijn om op zich te nemen ?

Ik wil toch even duidelijk maken dat de T1 Laurent Demol blijft, samen met Stilmant, De Meyer en Dénis.
Ik ken mijn plaats heel goed, ik ben een keeperscoach en medewerker binnen de club.
Vandaag moest ik de club van dienst zijn in een andere taak maar het belangrijkste is dat we ons doel hebben bereikt. De 3 punten zijn binnen, missie volbracht dus.

3.Wat mogen we besluiten na deze wedstrijd ?

Het is met grote voldoening dat we met die drie punten huiswaarts keren. De instructies waren duidelijk : Hard werken en een blok vormen. Alle spelers hebben zich enorm ingezet in deze ongeziene situatie.
Deze overwinning is voor iedereen binnen de club. Niet alleen voor onze spelers, maar ook voor alle mensen die de kern dagelijks ondersteunen. Ik denk dan ook aan onze voorzitter Thierry Dailly die enorm aanwezig is. Wij zitten in een zeer goede positie om te weten hoe hard hij voor deze club werkt. Vandaag zijn we twee plaatsen in het klassement gestegen en dat was het doel. Hard werken en niet opgeven, dat is de filosofie voor de volgende weken!

Gepost op 01-11-2020 om 19:35
door RWDM

Partners

LadbrokesCarrosserie VannerumNissan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief