INFO TICKETING SERAING

  1. Bubbelsysteem (max. 3 personen)

Een bubbel kan altijd uit maximaal 3 personen bestaan. De toeschouwers in dezelfde bubbel kunnen naast elkaar zitten. Sociale afstandsregels gelden niet voor leden van dezelfde bubbel, maar wel tussen verschillende bubbels. Je moet dus ten alle tijden 1m50 afstand houden van iedereen buiten je bubbel.  Wachtrijen worden tot een minimum beperkt dankzij duidelijke wegmarkeringen en communicatie voor en bij het betreden van het stadion door de lokale politie en de club.

 

  1.      Hygiëne in het stadion :

Het dragen van een mondmasker is altijd verplicht in en rond het stadion. Personen zonder masker worden zonder uitzondering de toegang tot het Edmond Machtens Stadion geweigerd.

Verschillende personen zullen verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken en desinfecteren van de verschillende ruimtes (bars, toiletten, deuren, enz.) in het stadion voor, tijdens en na de wedstrijd. Je handen worden gedesinfecteerd zodra je het stadion binnenkomt. De stewards zullen ook worden ingezet om te zorgen voor afstand, het dragen van maskers, publieke stromen en het vermijden van wachtrijen en verkeersopstoppingen.

 

  1.       Hoe krijg ik als abonnee toegang tot het stadion?

Alle abonnees van Racing White Daring Molenbeek zullen zich online moeten registreren om een ticket te verkrijgen. U hoeft uw seizoenskaart niet mee te nemen op de dag van de wedstrijd. Het zal niet geldig zijn. Volg de stappen online met alle benodigde informatie. U zult ook de barcodenummers van elke persoon in uw bubbel moeten invoeren als u samen komt (max. +2 personen).

Let op: de mensen in je bubbel moeten ook geabonneerd zijn en je zult hun barcodenummer moeten noteren. U vindt dit nummer onderaan uw abonnement onder de barcode terug.

 

Registreer hier: ONLINE TICKET

 

Zodra de registratie is voltooid, ontvangt u uw nominatieve plaatsen per e-mail.

Opgelet: de plaatsen zullen niet dezelfde zijn als uw abonnementplaats. Tickets worden gescand en alleen geldige tickets zijn toegestaan om het stadion te betreden. Zo weten we achteraf altijd wie er als toeschouwer in het stadion aanwezig was. Contactgegevens zijn zeer belangrijk en moeten volledig zijn.

 

  1.       Vrije verkoop ( max 300 tickets)

 

Voor de eerste maal dit seizoen zal het mogelijk zijn voor de niet abonnees om een ticket te verkrijgen voor de wedstrijd tegen RFC Seraing.  Elke persoon kan maximum 3 tickets bestellen voor zijn bubbel. Elke niet abonnee kan maximum 3 tickets bestellen, enkel in Blok D.
De toegangsprijs van elk ticket staat vast op 20€.

Deze tickets kunnen zowel online als op het secretariaat aangekocht worden tijdens de openingsuren.

Openingsuren secretariaat :

Maandag, Dinsdag & Donderdag : 10-15u
Woensdag & Vrijdag : 10-19u
Zaterdag : 10-14u

 

  1.      Tijdschema + toegang tot het stadion

Alle ingangen van het stadion zullen worden gebruikt om de supportersmassa zo vlot mogelijk te laten doorstromen. Elke blok zal elk een tijdslot hebben dat moet worden gerespecteerd.

Wij vragen jullie om deze tijdsindicaties zo goed mogelijk op te volgen.

Tribune L’écluse (Aankomst via de Avenue du Daring)

  • Blok C & D: 14u30 – 15u15
  • Centraal Blok: 14.30 – 15.15 uur.
  • Blok A & B: 15:15 – 16:00 uur.

Tribune Goethals (Aankomst via Rue Charles Malis)

  • Blok A & B: 15:15 – 16:00 uur.

 

De tijdindicaties staan ook vermeld op uw e-ticket.

 

  1.     Catering voor het grote publiek.

De runners staan voor u klaar om voor en tijdens de wedstrijd jullie drank te serveren in de tribune. Vergeet je verbruikskaart niet. Het zal ook mogelijk zijn om er een te krijgen of op te laden voor de wedstrijd in het stadion.

Let op: Wij sluiten 15 minuten voor het einde van de wedstrijd met serveren.

 

Gepost op 12-10-2020 om 10:25
door RWDM

Partners

Woutim PaintworksLadbrokesAVM CarlinoDesjoyaux PiscinesCarrosserie VannerumNissan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief