Glenn Claes verlengt zijn contract tot 2023!

Met bijna 31 wedstrijden gespeeld voor de club en met een totaal van 8 doelpunten en 4 assists, heeft onze aanvallende vleugelspeler besloten om het contractvoorstel van de club te accepteren en een contract tot 2023 te ondertekenen. Na Nicolas Rommens is Glenn onze 2de speler die zijn contract verlengt deze week !

Hallo Glenn, je verlengt je avontuur in Molenbeek, gefeliciteerd!

Dank je wel. Ik ben erg blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft gesteld en ik ben trots te mogen aankondigen dat ik mijn avontuur tot 2023 voortzet hier.

Wat waren de doorslaggevende elementen in jouw beslissing?

Ik voel me hier echt goed. Ik krijg respect van de staf, de directie, mijn teamgenoten en de supporters. Ik geloof vooral in het project dat mij vorig seizoen is voorgelegd, en ik zie dat alles in gereedheid is gebracht om het te verwezenlijken. Ik vergeet ook niet alles wat de club voor me gedaan heeft toen mijn zoontje in het ziekenhuis lag. Dit is een blijk van respect terug naar de club !

Hoe gaat het met je blessure?

Ik voel nog steeds pijn in mijn pees. Deze maandag kreeg ik een injectie. Ik moest twee dagen rusten en donderdag zullen we zien hoe het evolueert. Gelukkig hebben we volgende week geen wedstrijd, dat geeft me wat meer tijd om 100% terug te keren!

Good luck Glenn!

 

Gepost op 29-09-2021 om 18:10
door RWDM

Partners

Golden Palace Woutim PaintworksFacebankDesjoyaux PiscinesLiften Tadal

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief