DHL PARCEL/ ALLEMAAL NAAR HET STADION? NON PEUT-ETRE!

,

Beste supporters

Al jaren werken wij aan de verbetering van de toegankelijkheid, het comfort en de veiligheid van onze supporters met beperkte mobiliteit. Ondanks de huidige moeilijke context en de moeilijkheden die COVID met zich meebrengt in het profvoetbal, willen wij andere problemen naar voor schuiven en een positieve en constructieve actie op poten zetten. 

 

RWDM heeft daarom het project “Allemaal naar het stadion? Non peut-être! “met als doel om een tribune te bouwen voor mensen met beperkte mobiliteit voor het seizoen 2021-2022. 

Hoe? Door het stadion te vullen via een virtuele kaartverkoop. Met het opgehaalde geld zullen we de nieuwe tribune financieren. Na een paar weken zijn er al 1200 kaarten verkocht, zijn een groot deel supporters betrokken en delen zij de actie terwijl persartikelen en steun van bekende personen zich opstapelen. 

 

Waarom dit bericht? Omdat DHL PARCEL de gelegenheid wilde markeren en 200 tickets kocht om onze actie te steunen. Bovendien nemen zij het initiatief om een VIP-maaltijd voor twee personen aan te bieden aan de eerste 6 bedrijven die 150 tickets zullen kopen. Deze maaltijd zal plaatsvinden tijdens het seizoen 2021-2022 aan de DHL PARCEL-tafel. Wat zit er voor jou in? Een mooi hoogtepunt in dit sociale project, de trots deel te nemen aan een concrete actie en de gelegenheid te netwerken tijdens dit diner. Als klap op de vuurpijl, zal een RWDM legende zich ook bij het feest voegen. 

 

Hoe neemt u deel? Neem contact op met Eloy Suarez via e-mail (suarez.eloy@rwdm.be) of per telefoon op +32 472728763. Wij zullen u begeleiden en al uw vragen beantwoorden. 

 

 

Voor meer informatie kunt u onze officiële website https://www.rwdm.be terecht of door het volgende artikel te lezen: https://www.rwdm.be/nl/allen-naar-het-stadion-non-peut-etre/

 

 

Wij wensen u een prettige dag en danken u voor uw steun in deze moeilijke tijden voor de zakenwereld en de voetbalwereld.

 

Gepost op 07-04-2021 om 8:33
door RWDM

Partners

Woutim PaintworksLadbrokesDesjoyaux PiscinesJD CleaningGMS Group

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief