ALLEN NAAR HET STADION? NON PEUT-ETRE !

Beste supporter, beste sympathisant, beste voetbalfan, 

COVID heeft een grote invloed gehad op onze levensstijl, gewoonten en vrijetijdsbesteding, waardoor we niet meer kunnen samenkomen om emoties te delen. We lijden er allemaal onder, ook in de wereld van het profvoetbal.

Uiteindelijk zijn de moeilijkheden waarmee wij worden geconfronteerd niet zo groot in vergelijking met de moeilijkheden waarmee sommige mensen dagelijks te kampen hebben. Ons team wilt zich inzetten voor een positieve en constructieve actie om te laten zien dat juist met wederzijdse hulp en solidariteit we moeilijkheden kunnen overwinnen. Wij willen ook aantonen dat RWDM en zijn supporters samen de krachten kunnen bundelen.

Al jaren proberen wij de toegankelijkheid, het comfort en de veiligheid van onze supporters met beperkte mobiliteit te verbeteren. Na een  heftige vergadering en een paar weken van intensief werk, kunnen wij u met trots deze actie voorstellen:

  « Allen naar het stadion? Non peut-être ».

 

Wat? 8000 virtuele tickets voor het Edmond Machtens Stadion staan te koop aan 10 euro.  

Waarom doen we dit? Met het ingezamelde geld zullen we een nieuwe tribune voor mensen met beperkte mobiliteit financieren. 

Wat nog meer? Uit de verkochte tickets zullen we enkele gelukkigen loten die een van de prijzen zullen winnen die door onze sponsors of door de club ter beschikking worden gesteld. 

Wanneer ? Ons doel is om het stadion te vullen door alle 8.000 kaartjes zo snel mogelijk te verkopen. Het project zal eindigen wanneer we samen deze uitdaging hebben verwezenlijkt.  

Hoe kan ik deelnemen? Door een of meerdere tickets te kopen door op de onderstaande link te klikken. 

Hoe kan ik helpen? We zullen het niet kunnen doen zonder jullie hulp en zonder dat de hele RWDM familie deelneemt. Deel deze pagina, deel onze berichten, post verschillende berichten op alle netwerken. Samen is alles mogelijk. 

Voor alle andere informatie, initiatieven of persvragen, gelieve contact op te nemen met : ticketing@rwdm47.be

Lijst van de cadeau’s: 

  • Een televisie aangeboden door Steylemans
  • Een bandenkit aangeboden door Tyrespeed 
  • Twee apparaten aangeboden door Bluetens 
  • 4 Printers en 1 fotoapparaat aangeboden door Canon 
  • Abonnementen, VIB-tafels en VIB-plaatsen, aftrap + ploegfoto & 6 gesigneerde truitjes aangeboden door RWDM

 

Gepost op 16-02-2021 om 16:54
door RWDM

Partners

LadbrokesCarrosserie VannerumNissanWoutim Paintworks

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief