Alexis De Sart wordt gehuurd van RAFC

De club bereikte een overeenkomst met Royal Antwerp Football Club voor de huur van Alexis de Sart voor één seizoen (+ aankoopoptie). Alexis komt onze centrale as in het middenveld versterken.

Alexis De Sart is geen onbekende in de Belgische competitie en draait al sinds zijn 18de mee op het hoogste niveau. Hij doorliep de jeugdreeksen van Standard de Liege en klom op tot het eerste elftal waar hij voor het eerst kon proeven van profvoetbal. Ondertussen was hij reeds actief bij Sint-Truiden, Antwerp en OH Leuven. Tot nu toe speelde hij 112 wedstrijden op het hoogste niveau.

Alexis is alvast tevreden om hier in de hoofdstad te zijn :
Het is een zeer mooie challenge om deze historische club terug te brengen naar het hoogste niveau. Voor mij is het ook belangrijk om terug op het veld te staan, plezier te hebben de nodige speelminuten te verzamelen. Ik kan me best vinden in het project en de ambities hier dus voor mij klopte het totale plaatje. Het publiek was ook wel een doorslaggevende factor in mijn keuze. Ik kijk er alvast naar uit om voor hen te kunnen spelen. Ze mogen alvast rekenen op mij die er de volledige 90 minuten zal voor gaan op het veld !

Welcome Alexis !

Gepost op 07-09-2022 om 8:22
door RWDM

Partners

Golden Palace FacebankLiften Tadal M&G CLEANING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief