ABO 22/23 | Alle info die je nodig hebt !

Dit seizoen werken we opnieuw met een gloednieuw ticketingsysteem via de Pro League. We kregen reeds meerdere vragen binnen omtrent de nieuwe campagne. Wij lijsten voor jullie de belangrijkste zaken op :

 

1. Moet ik een RWDM account aanmaken om mijn abonnement te bestellen ?

Ja. Voor elke abonnementshouder dient een account aangemaakt te worden, zowel online als via het secretariaat. Dit zal slecht eenmaal moeten gebeuren.

2. Tijdens de inschrijving kan men kiezen tussen “Terugkerende gebruiker” of “Nieuw Begin”. Wat houdt dit in ?

Alle abonnementhouders 21/22 moeten kiezen voor de optie “terugkerende gebruiker”. Daarbij vraagt men achter de “Fan ID”, wat gelijk staat aan het abonnementsnummer dat bestaat uit 14 cijfers onder de QR code op je vorig abonnement.

3. Kan ik  meteen van tribune wijzigen op het moment dat ik mij herabonneer ?

Ja. Jouw plaats van vorig seizoen is gedurende 3 weken (tot en met 10 juni) gereserveerd. Indien je wil wijzigen naar een andere vak, dan is dit meteen mogelijk. Hou er rekening mee dat je enkel kan kiezen tussen de plaatsen die momenteel vrij zijn.

Tribune 1 – Blok A is onze spionkop, de thuisbasis van onze fanatieke aanhang en Ultras. Gelieve hiermee rekening te houden bij uw aankoop.
Tribune 1 – Blok C wordt sinds dit seizoen omgevormd tot de “familietribune”. Geniet met de hele familie van een fijne namiddag of avond in dit vak !

4. Bestaan er nog steeds vrouwenabonnementen ?

Neen. Vanaf dit seizoen vallen alle vrouwen onder het tarief ” volwassenen”.

5. Kan ik nog steeds een gratis abonnement bestellen voor mijn kinderen (-12 jaar) ?

Neen. Alle kinderen, tussen 0 en 12 jaar, betalen 30€ voor hun abonnement. Ook zij moeten over een RWDM account beschikken om hun abonnement te kunnen verlengen/aankopen.

6. Ik beschik niet over een e-mailadres. Wat moet ik doen ?

Indien u niet beschikt over een e-mailadres, dan u nog steeds uw account komen aanmaken op het secretariaat op de club. Wij zijn elke woensdag van 10 tot 17u open gedurende de volledige abonnementscampagne.

 

 

Ontdek hieronder  de handleiding “step by step”  om je abonnement te verlengen :

Handleiding abo

Gepost op 23-05-2022 om 15:37
door RWDM

Partners

Woutim PaintworksLadbrokesDesjoyaux PiscinesJD CleaningGMS Group

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief